Tarieven & Inschrijvingen

Inschrijven kan je hier!

Vervoeg onze enthousiaste dansfamilie

Schrijf je in

Tarieven

Prijzen per dansstijl en periode.

Kiddo's - Mini Stars - Stars - Mega Stars

September - december: 80 EUR
Januari - juni: 100 EUR
September - juni: 170 EUR (volledig dansjaar)
Verplichte iMove ballet-outfit, aan te schaffen bij aanvang van het dansjaar : maillot, rokje, kousen en balletschoenen.

Freaks - Maniacs - Adults

URBAN, GIRLY & ALLROUND (1u)

September - december: 85 EUR
Januari - juni: 105 EUR
September - juni: 180 EUR (volledig dansjaar)

Freaks - Maniacs - Adults

MODERN (1u15 of 1u30)

September - december: 100 EUR of 110 EUR
Januari - juni: 115 EUR of 125 EUR
September - juni: 205 EUR of 220 EUR (volledig dansjaar)

Korting van €10 bij inschrijving voor meerdere groepen voor een volledig dansjaar! Deze wordt automatisch verrekend bij inschrijving.
Indien je ervoor kiest om in te schrijven in 2 delen zal je begin december een reminder ontvangen om het tweede deel te betalen via het platform. Op dat ogenblik zal er ook een openstaand saldo zichtbaar zijn op je dansprofiel als je inlogt. 

Eénmalige extra bovenop je inschrijvingsgeld : €8 of €5 voor je aansluiting bij Danssport Vlaanderen zodat je nog beter verzekerd bent tijdens de dansles, maar ook op weg van en naar de les. 

*** Inschrijvingsgelden worden niet terugbetaald na inschrijving***

Hoe inschrijven?

Lees hier hoe je snel en eenvoudig online kan inschrijven.

Vanaf 14 mei 2023 = inschrijven mogelijk voor dansjaar 2023 - 2024

klik hier als je hulp nodig hebt bij je inschrijving.

Dit platform is meteen ook je tool tijdens het dansjaar : je kan hier allerlei info op terugvinden zoals de agenda van de lessen, de repetities voor de shows, de ticketverkoop, ….

Proeflessen zijn nog mogelijk tijdens de laatste lessen in mei en juni (huidig lessenrooster) of tijdens de eerste dansweek in september (nieuw lessenrooster) op basis van beschikbaarheid. Voor een proefles in september dien je online in te schrijven. Wil je nog eens testen in mei of juni, contacteer ons dan aan de balie, telefonisch of via mail om af te spreken.
Indien je inschrijft voor een proefles, hoef je nog niet meteen te betalen, maar vergeet niet dat betalende inschrijvingen altijd voorrang hebben op proeflessen. 

Twijfel je over je groep? Schrijf je dan in voor verschillende proeflessen tijdens de eerste dansweek. Laat ons na je proefles steeds even weten of je wel of niet wil inschrijven zodat wij je info kunnen updaten in het systeem en er geen plaatsen onnodig bezet blijven. 

Niveau 2 = inschrijven na overleg met de dansdocent; doe dit VOOR je inschrijving

Zit de groep van je keuze vol? Zet je dan zeker op de reservelijst : wij kijken wat we voor je kunnen doen en proberen alle dansers een plekje te geven. Indien de reservelijst voldoende lang is, starten wij een extra groep op waar mogelijk! 

Je inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsbedrag. Breng dit dus zo gauw mogelijk in orde, want bepaalde groepen zijn snel volzet. We kunnen slechts een beperkt aantal dansers per les toelaten. Je kan je betaling eenvoudig online voldoen via het platform of cash aan de balie. 

START DANSLESSEN : maandag 11 september 2023