Lessenrooster & dansstijlen

Lessenrooster

Een woordje uitleg over ons dansaanbod...

Schrijf je nu in

Lessenrooster

Schrijf in voor dansjaar 2022 - 2023 vanaf 9 juni! 

Dansgroepen


KIDDO’S – MINI STARS – STARS –MEGA STARS

Algemene danslessen, opbouwend qua niveau en aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Naar gelang de dansdocent en de leeftijd van de dansers kunnen er invloeden uit verschillende dansstijlen aan bod komen. Voornamelijk clipdance, streetdance, hiphop en hier en daar al eens een stukje modern.

BREAKDANCE (vanaf 7 jaar)

Voorlopig hebben wij geen breakdance in ons aanbod voor dansjaar 2022 - 2023

BALLET (vanaf het eerste leerjaar)

Ballet Niv1: De eerste balletpasjes waar veel dansertjes naar uitkijken. Op een leuke manier werken we aan een basis van techniek.
Ballet Niv2: Vervolgjaar voor wie al een basis van ballet achter de rug heeft.
Ballet Niv3: 3de niveau wanneer je voldoende basis hebt opgebouwd. Wanneer je er klaar voor bent, starten we hier ook met pointes. 
Contacteer ons vooraleer je inschrijft om even te horen of je klaar bent om over te gaan naar deze dansgroep.

OPGELET : verplichte iMove balletoutfit te bestellen bij aanvang van het dansjaar : maillot, rokje, kousen en balletschoenen.

FREAKS – MANIACS – ADULTS

keuze uit verschillende dansstijlen en niveau’s:

Urban: choreo's waar hiphop, street, ragga, ... aan bod komen.
Girly: choreo’s waar je je innerlijke diva helemaal naar boven kan laten komen (ook als man) : high energy lessen met een boost voor je zelfvertrouwen!
Modern & Jazz: moderne en (street)jazz choreo's. Deze lessen duren 1u15 of 1u30min, zodat er ook wat meer aandacht kan geschonken worden aan lenigheid en techniek. De nadruk blijft wel liggen op choreografie!
Allround: Het allround uur biedt een variatie aan dansstijlen naar gelang de lesgever. Soms komen externe lesgevers een reeks geven. Een basis aan techniek is handig.
Ballet Adults : open level : we werken aan ballettechniek, iets wat altijd een mooie basis vormt voor je houding, ook in andere dansstijlen! We schenken ook aandacht aan choreo's. 

Contacteer ons om te bespreken in welke groep(en) je je het beste in je vel zal voelen.
Niv1 = starter in de dansstijl
Niv2 = met enige danservaring in de dansstijl
Niv3 = meerdere jaren ervaring in de dansstijl

Je kan gerust verschillende niveau’s en stijlen combineren : hoe meer je kan dansen, hoe sneller je zal evolueren. Het is perfect mogelijk dat je niveau in de verschillende stijlen niet hetzelfde is.