Dansreglement

Mama's, papa's, oma's, opa's, ... kunnen aan de balie iets drinken tijdens de lessen. We vragen om niet in de danszaal te blijven tijdens de les. De jongere dansers worden opgehaald en teruggebracht aan de balie.
Gelieve de danszaal voor de les niet te betreden zolang de dansdocent niet aanwezig is en te wachten tot hij/zij er is.
Kom jongste dansers (kleuters, mini stars) aan de deur of aan de balie afhalen omwille van de veiligheid. iMove is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen op de parking.
Draag gemakkelijke (sport)kledij (geen jeans!) en propere indoor sport- of dansschoenen. Opgelet : geen schoenen met zwarte zolen die afgaan en geen gewone laarzen of schoenen! Beperkt sieraden en bind je haren bij elkaar.
Eten is niet toegestaan in de danszaal. Ook kauwgom deponeer je voordien in de vuilnisbak.
Gelieve GSM's uit te zetten tijdens de les.
Geef op voorhand een seintje als je niet aanwezig kan zijn op 0488/38.00.04. Lessen kunnen niet terugbetaald worden bij afwezigheid.
Wees tijdig aanwezig zodat de les niet onnodig gestoord moet worden.
Aanwezigheid is erg belangrijk naar aanleiding van het dansoptreden. Enkel dansers die voldoende de lessen bijwonen en op alle repetities aanwezig zijn, kunnen deelnemen aan het dansoptreden.
Belangrijke info omtrent herinschrijvingen, data - repetities - kledij, ... ivm onze dansshows, ... zal regelmatig in jullie mailbox terecht komen. Merk je dat mailtjes niet aankomen, geef ons dan tijdig een seintje of geef je mailadres opnieuw door. Check ook je junkmail en voeg ons mailadres toe aan je adressenlijst of safe senders list.
Na betaling van het inschrijvingsbedrag kan dit onder geen beding terugbetaald worden. Inschrijvingsgeld is persoonlijk en niet overdraagbaar.
In geval van overmacht, behoudt iMove zich het recht voor om, zonder enige schadevergoeding verschuldigd te zijn, de lessen te annuleren. Inschrijvingsgelden zullen in deze gevallen niet terugbetaald worden en blijven persoonlijk en niet overdraagbaar.
Mama's, papa's, oma's, opa's, .... : gelieve bij het afzetten van je danser rekening te houden met onze buren en geen opritten te blokkeren. Bedankt!
iMove is niet verantwoordelijk voor het verlies of diefstal van spullen, niet in iMove zelf en ook niet tijdens de dansshows.
Tijdens evenementen (dansshows, opendeur, ….) of tijdens de lessen kan er af en toe een filmpje of foto gemaakt worden. Deze worden enkel gebruikt door iMove zelf ter illustratie van onze activiteiten. Door je in te schrijven voor onze lessen, verklaar je hiervan op de hoogte te zijn en geef je hiervoor ook je toestemming.