Reglement en tips

Kom je voor het eerst? Kom dan een kwartiertje vooraleer de les start zodat we je alle nodige uitleg kunnen geven.
Zorg steeds voor handdoekje om op je matje of je fiets te leggen omwille van hygiënische redenen.
We hebben douches en kleedkamers ter beschikking.
Je dient te reserveren voor AL onze groepslessen via ons online reservatiesysteem. Je kan een maand vooruit reserveren. Indien je toch niet aanwezig kan zijn, dien je ZELF je les te annuleren ten laatste 6u voor aanvang van de les. Als je niet (tijdig) annuleert, wordt er een les aangerekend. Indien je over een abonnement beschikt, wordt de duur hiervan met een dag verkort.
Voor de start van de les dien je aan de balie in te checken met je lidkaart : leg hiervoor je lidkaart op de scanner aan de pc. Voor de outdoor lessen meld je je even aan bij de lesgever.
Met je lessenkaart/abonnement kan je deelnemen aan alle groepslessen van je keuze en zo vaak als je wil (binnen de geldigheidstermijn van je lessenkaart).
Je mutualiteit betaalt een stuk van je lessenkaart terug. Breng het speciaal daartoe voorziene formulier mee zodat wij dit voor je kunnen invullen.
Lessenkaartjes en abonnementen zijn strikt persoonlijk en kunnen niet doorgegeven of gedeeld worden.
Ons lessenrooster kan wijzigen naar gelang beschikbaarheid van lesgevers en interesse. Wij proberen dit zo stabiel mogelijk te houden, maar soms zijn veranderingen onvermijdelijk. Er zijn altijd voldoende andere lessen waarin je terecht kan. Wijzigingen in ons lessenrooster zijn geen reden tot terugbetaling van lidgelden.
Gelieve de zalen te betreden met propere schoenen.
iMove is niet verantwoordelijk voor het verlies of diefstal van spullen.
Tijdens evenementen (opendeur, specials, ….) , nieuwe lessenreeksen, pop-up lessen, … kan er een filmpje of foto gemaakt worden. Deze worden enkel gebruikt door iMove zelf ter illustratie van onze activiteiten. Door deelname aan onze activiteiten, verklaar je hiervan op de hoogte te zijn en geef je hiervoor ook toestemming.
Wij hebben je persoonlijke gegevens (oa gsm nummer en email) nodig opdat jij de nodige reservaties kan uitvoeren voor de lessen en om je te informeren over praktische zaken (bv.wijzigingen in het lessenrooster, een les die uitzonderlijk niet doorgaat, …) Je kan deze gegevens ten allen tijde aan de balie inkijken en wijzigen. Wens je niet langer klant te zijn? Contacteer ons dan zodat wij je kunnen schrappen uit het systeem.