Tarieven & Inschrijvingen

Inschrijven kan je hier!

Vervoeg onze enthousiaste dansfamilie

Schrijf je in

Tarieven

Prijzen per dansstijl en periode.

Kiddo's - Mini Stars - Ballet niv1 - Stars - Mega Stars

September - december: 75 EUR
Januari - juni: 95 EUR
September - juni: 160 EUR (volledig dansjaar)
Verplichte iMove ballet-outfit, aan te schaffen bij aanvang van het dansjaar : maillot, rokje, kousen en balletschoenen.

Ballet niv2 + niv3 - Freaks - Maniacs - Adults

URBAN & ALLROUND (1u)

September - december: 80 EUR
Januari - juni: 100 EUR
September - juni: 170 EUR (volledig dansjaar)

Freaks - Maniacs - Adults

MODERN / JAZZ / BALLET (1u15 of 1u30)

September - december: 95 EUR of 105 EUR
Januari - juni: 110 EUR of 120 EUR
September - juni: 195 EUR of 210 EUR (volledig dansjaar)

Korting van €10 bij inschrijving voor meerdere groepen voor een volledig dansjaar! Deze wordt automatisch verrekend bij inschrijving.
Indien je ervoor kiest om in te schrijven in 2 delen zal je begin december een reminder ontvangen om het tweede deel te betalen via het platform. Op dat ogenblik zal er ook een openstaand saldo zichtbaar zijn op je dansprofiel als je inlogt. 

Net als vorig jaar bieden wij optioneel een annulatieverzekering aan onder de volgende voorwaarden : de verzekering geldt alleen bij een verplichte fysieke sluiting EN wanneer wij geen alternatief kunnen bieden voor de lessen van jouw dansgroep. Er wordt in dat geval €5 per les terugbetaald die niet is kunnen doorgaan. 
De verzekering dient afgesloten te worden aan het begin van het dansjaar, samen met je inschrijving. De optie verschijnt automatisch bij inschrijving.  

Hoe inschrijven?

Lees hier hoe je snel en eenvoudig online kan inschrijven.

Vanaf 9 juni 2022 = inschrijven mogelijk voor dansjaar 2022 - 2023

klik hier als je hulp nodig hebt bij je inschrijving.

Dit platform is meteen ook je tool tijdens het dansjaar : je kan hier allerlei info op terugvinden zoals de agenda van de lessen, de repetities voor de shows, de ticketverkoop, ….

Proeflessen zijn nog mogelijk tijdens de laatste lessen in juni (huidig lessenrooster) of tijdens de eerste dansweek in september (nieuw lessenrooster) op basis van beschikbaarheid : ook hiervoor dien je vooraf in te schrijven via bovenstaande link. Indien je inschrijft voor een proefles, hoef je nog niet meteen te betalen, maar vergeet niet dat betalende inschrijvingen altijd voorrang hebben op proeflessen. 

Twijfel je over je groep? Schrijf je dan in voor verschillende proeflessen tijdens de eerste dansweek. Laat ons na je proefles steeds even weten of je wel of niet wil inschrijven zodat wij je info kunnen updaten in het systeem.

Zit de groep van je keuze vol? Zet je dan zeker op de reservelijst : wij kijken wat we voor je kunnen doen en proberen alle dansers een plekje te geven. Indien de reservelijst voldoende lang is, starten wij een extra groep op waar mogelijk! 

Je inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsbedrag. Breng dit dus zo gauw mogelijk in orde, want bepaalde groepen zijn snel volzet. We kunnen slechts een beperkt aantal dansers per les toelaten. Je kan je betaling eenvoudig online voldoen via het platform. 

START DANSLESSEN : maandag 12 september 2022